Az egyesület

Programjaink azokhoz szólnak, akik igénylik a személyes kontaktust, a társaságot, és szívesen töltik szabadidejüket aktívan. A nagyvárosi elidegenedés, a pénzhajhászás, karrierépítés, tv / laptop / okostelefon bámulás mellett egyre kevesebb idő van a baráti kapcsolatok építésére, ápolására, és az sem újdonság, hogy a család mint olyan válságban van.

Az Egyesület azzal a céllal alakult, hogy értékes emberi kapcsolatok kialakítása és ápolása mellett a szabadidősportot, illetve a rekreációt, valamint a környezettudatos életmódot a mindennapi élet részévé tegyük. Ennek jelentősége az elmúlt időben talán még inkább felértékelődött. Célcsoportunk az évek során változott – részben azért, mert mi magunk is idősebbek lettünk –, másrészt pedig szélesebb körhöz próbálunk elérni: a szépkorúakhoz azért, mert mi magunk is arrafelé tartunk, a gyermekekhez pedig azért, mert mind több család, gyermek is van körülöttünk (gyermekek, unokák, unokaöccsök és húgok, kinek mi). A kapcsolatok és a kommunikációs formák változását bár követjük, de elsődleges fontosságúnak továbbra is a személyes kontaktust tartjuk.

Kódex

"Légy a vendégünk, ünnepeljük meg a Nagy Találkozást,
és hogy elférjünk, arra megkérünk, ne csinálj felfordulást!"

Az idézet bizonyára mindenkinek ismerős, de talán nem ugyanazt jelenti, ezért tartjuk fontosnak, hogy leírjunk néhány "játékszabályt", amelyek betartása közös ügyünk.

- Nem tartozunk semmiféle ideológiai, filozófiai, politikai vagy vallási irányzathoz, ilyen tárgyú vitáknak, ellentéteknek nem adunk teret. Nyitottak és toleránsak vagyunk mindenkivel szemben, aki ezt tiszteletben tartja.

- Nem támogatjuk az erőszakot, agresszivitást, drogfogyasztást, túlzott mértékű alkoholfogyasztást, aki erre vágyik, az ne nálunk keresse.

- Nem közvetítünk, csak programokat szervezünk. Elérhetőséget nem adunk ki, csak ha mindkét fél beleegyezik. A címlista nem nyilvános, ahhoz csak a szervezők férhetnek hozzá. Az egymásnak megadott címeket, telefonszámokat kérjük "rendeltetésszerűen" használni, egymást nem zaklatni.

- Kívánjuk, hogy érezzétek Magatokat jól, de viselkedjetek mindenkivel úgy, ahogy szeretnétek, ha Veletek viselkednének mások.

Reméljük, a fentiek nem riasztottak el, és sok programon találkozunk majd!

Hivatalos
Hivatalos ügyek: Korpa Jutka, 06 20 94 93 808

Az Egyesület adószáma: 18175213-1-13

Alapszabály >

Pénzügyi beszámolók >

 
Támogatónk: