Korpa Jutka
Szeretem összehozni az embereket, legyen az baráti beszélgetés, közös színházlátogatás, vagy családi tökfaragás. Szívesen szervezek programokat kicsiknek és nagyoknak,egyedülállóknak és családoknak is, meglehetősen széles az érdeklődési köröm. Komoly logisztikai kihívást jelent a család, a munka és a szabadidős programok összehangolása, de - ahogy a mondás is tartja - úgy szép az élet, ha zajlik :)
Koósné Aczél Judit
A programszervezés, az egyesület "csinálása" újfajta kihívás számomra. Igaz, hogy munkám során sok emberrel találkozom, itt azonban velünk egykorúaknak próbálunk megfelelő programokat kitalálni, megvalósítani. A mai rohanó világban ez nem egy egyszerű feladat, tapasztalataim szerint, pedig nagy szükség van rá.
Remélem lelkesedésünk Rátok is átragad és egy vidám, jó hangulatú társaságot tudunk együtt kialakítani.
Nagy Tamás Patrik
Az aktiv pihenés minden formáját (kirándulás, lovaglás, barlangászás, bringázás, futás, úszás, foci, kosárlabda, biliárd, stb.) kedvelem és űzöm, unatkozni ráérek 100 év múlva. Az Egyesületben sportoktatóként gyalogos-, biciklis, vízi, lovas, sítúrákat, wellness- programokat, sportrendezvényeket szervezek és vezetek, szükség esetén pedig saját busszal szállítom is a résztvevőket és a csomagokat, sporteszközöket.
 
Támogatónk: